Brza pretraga kataloga

PROIZVODI

 

Komercijalista (m/ž)

_______________________________________________________________________________________________________

 

Privatnom preduzeću Clima Therm d.o.o. iz Podgorice, koje se bavi uvozom i veleprodajom opreme za grijanje, vodovod i klimatizaciju, zbog rasta i razvoja tržišnih potencijala, kao i proširenja obima poslovanja, u potrazi smo za kandidatima koji bi se pridružili našem uspješnom timu na poziciji: 

 
 

KOMERCIJALISTA

 

Potrebne kvalifikacije:

minimum 3 godine radnog iskustva na poslovima prodaje opreme za termotehničke instalacije /ili prodaje gasnih kotlova /ili prodaje toplotnih pumpi i opreme za klimatizaciju

  Vozačka dozvola B kategorije

Obavezno poznavanje rada na računaru

Aktivno znanje engleskog jezika

 

Ukoliko ste ambiciozna, komunikativna osoba spremna za timski rad i imate iskustvo iz oblasti industrijske armature, sanitarne, gasne ili tehnike grijanja, pošaljite nam Vaš CV na mail:

- luka.malic@climatherm.me

ili na našem sajtu www.climatherm.me  popunite obrazac za zaposlenje sa naznakom za poziciju Komercijalista ,naglasite regiju za koju aplicirate i naćete se u našoj bazi podataka.

Mi brinemo o našim zaposlenima, i trudimo se da putem prezentacija, seminara, obuka u trening centrima naših dobavljača kako u zemlji tako i u inostranstvu usavršimo praktična i teorijska znanja zaposlenih.

 

 

Samo kandidati koji budu ušli u najuži izbor biće kontaktirani.

 

_____________________________________________________________________________________________________

 

Postanite dio našeg tima!

 

Ukoliko ste ambiciozna, komunikativna osoba spremna za timski rad i imate iskustvo iz oblasti sanitarne, gasne ili tehnike grijanja, javite nam se.

Mi brinemo o našim zaposlenima, i trudimo se da putem prezentacija, seminara, obuka u trening centrima naših dobavljača kako u zemlji tako i u inostranstvu usavršimo praktična i teorijska znanja zaposlenih.

 

Ukoliko Želite da postanete dio našeg tima molimo Vas da popunite aplikaciju za posao i nađite se u našoj bazi podataka.

 

Osoba za kontakt: Luka Malić
tel.
 067/698-111

Uputstvo za popunjavanje aplikacije:
Poštovani,
da bi Vaša aplikacija bila pravilno popunjena i poslata našoj kadrovskoj službi, sva polja koja su označena crvenom zvjezdicom moraju biti obavezno popunjena. Polja "
Bračno stanje" i "Vojna obaveza" niste u obavezi da popunjavate. Nakon što popunite aplikaciju potrebno je da izaberete opciju pošalji a kao potvrda da je aplikacija uspješno poslata nakon nekoliko sekundi otvoriće Vam se naslovna strana. Ukoliko naiđete na probleme prilikom popunjavanja aplikacije, možete pozvati za dodatne instrukcije. 


*
*
*
*
*
*
*
*

Vaša Korpa

Klikni za detalje >>

Vijesti

  • 25 Nov

    ZAPOSLENJE

    U potrazi smo za kandidatima koji bi se pridružili našem uspješnom timu na poziciji: Komercijalista !

    Potrebne kvalifikacije i način na koji možete aplicirati za ovu poziciju, možete videti na našoj stranici zaposlenje.

    Samo kandidati koji budu ušli u uži izbor biće kontaktirani.